39 resultaten gevonden.
![](/file/imagecache/aOoejLZAK2kjFtM2AJ1HTfjytxeMwmGUwtM8bHXADc3d/custom2/7d2af500-3d11-4c61-be49-9a24bbdffa42/1591.jpg?fx=1245&fy=660)
Plantaardige spreads & dips
Valérie Vermeiren
Van spreads, smeersels, broodbeleg, tapenades tot pesto: ontdek de eenvoud en veelzijdigheid van plantaardige spreads & dips.
Do 05.09 19.30 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken
![](/file/imagecache/3gI9JHv1DLk61THAXFiwOSnAl5NymfY3ZxhU4WMB3c3d/custom2/65eea1b3-fa05-4c0a-8086-c47ea1399c15/1589.jpg?fx=1149&fy=557)
Italiaans koken basis
Nicola Priolo
In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste Italiaanse recepten bereiden.
Ma 09.09 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/21BeKJKOzFgW1txMljwu2GizPf9p7be74xwsf5c3d/custom2/58a60d03-f4ce-40be-b6b3-663810cecf65/1590.jpg?fx=1142&fy=663)
Pasta pasta pasta
Nicola Priolo
In deze reeks leer je pasta bereiden in verschillende vormen, smaken en kleuren.
Ma 16.09 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/qLk3j8qrxtV0eKL1IUhBUhk1XbiTdcgwX6qq5kA3d/custom2/427331b3-31fc-4925-a781-a1ef4b457b93/1592.png?fx=443&fy=385)
Het jaar rond in de Franse bistro
Renate Coen
We verkennen Franse specialiteiten van elk seizoen: zo leer je in de winter je eigen bisque trekken of ga je in het voorjaar zelf mayonaise kloppen.
Do 19.09 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
![](/file/imagecache/39ClVY23N4BnP1BpIEpe1ml8IzgeeLFdZoOBIdjDsmE3d/custom2/9652deb1-8656-440b-9e91-84e6b3f4f683/1594.jpg?fx=1537&fy=1044)
En garde: bak en dessertworkshops
Renate Coen
Klassieke desserten uit Frankrijk, Italië en uit grootmoeders repertoire.
Do 26.09 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
![](/file/imagecache/dS2OYVQ9ygFghGspeFjRrJXaZdSuHIu5tMGmpwWbCgk3d/custom2/353c5186-788e-4f9b-ad91-10d39281e306/1656.jpg?fx=1303&fy=2165)
Met Ayurveda gezond en gelukkig de winter door
Simonne Willems
Een Ayurvedisch zelfzorgpakket om zowel fysiek als mentaal gezonder en succesvoller onderweg te zijn.
Di 01.10 19.30 uur
Culinair Welzijn
![](/file/imagecache/Gj7iL0pbZCVYo1qrmZQEa0W7GYclNfONJZeReOwxyw3d/custom2/4ca9c27f-65de-4b8a-89f7-04880eecd735/1602.jpg?fx=1373&fy=2224)
Cuisinema kookworkshop: Afghanistan
Vluchtelingenwerk Klein-Brabant
In zowat elke cultuur zijn ontmoeting en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via lekkere hapjes en goede cinema brengen we mensen met elkaar in contact.
Wo 02.10 19 uur
Culinair Cuisinema
![](/file/imagecache/Z2Dkr0157x45ezWyvjsIGFQy8N8HDnzudx2su4LdBc3d/custom2/50c4ca24-c17f-47bb-a390-3bbd32e1f306/1598.jpg?fx=2648&fy=3707)
De wereld op je bord
Valérie Vermeiren
Dankzij nieuwe kooktechnieken en vegan recepten met seizoensgroenten en -fruit, volle granen en plantaardige eiwitbronnen tover je lekkere, duurzame en eerlijke gerechten op tafel.
Za 12.10 10 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken
![](/file/imagecache/s6QioDNZ2yIwQwXgWZGLXw0G1WMtv3c9U7ohelm5oJM3d/custom2/a20f575c-5a4c-4746-9c99-423707658326/1595.jpg?fx=1149&fy=564)
Italiaanse Streetfood
Nicola Priolo
Lekkere gerechtjes op een stokje, in een puntzak of uit het vuistje. Snel klaar en boordevol smaak.
Ma 14.10 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/fIFJU1bdGnLZQN3cjn8B6vAJTWOBY1QtFgtq4eWLWI3d/custom2/a3cd74d7-f32e-4234-b738-ec9aef18300b/1596.jpg?fx=1241&fy=660)
Koreaanse streetfood
Ae Jin Huys
‘Mayak gyeran’ is letterlijk vertaald ‘drugseieren’. ‘Mayak’, oftewel ‘drugs’, refereert aan de verleidelijke smaak die je gegarandeerd doet verlangen naar meer.
Di 22.10 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
![](/file/imagecache/mllAtBvjMeECLhF4u2YFZi3duEijze8EksrVEHw4A3d/custom2/fa98b273-c12c-4cf9-ae62-38c1a8fd1f54/1597.jpg)
Kimchi: gefermenteerde groente
Ae Jin Huys
Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.
Di 05.11 19 uur
Culinair Eco De Koreaanse keuken
![](/file/imagecache/bqMnjUGW4yIKx22xk6vFNW07XuS2TMoiqcWBoGDxok3d/custom2/7314eb61-c92c-4b47-b5e0-a8f661f0381d/1604.jpg)
Cuisinema kookworkshop: Palestina/Syrië
Vluchtelingenwerk Klein-Brabant
In zowat elke cultuur zijn ontmoeting en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via lekkere hapjes en goede cinema brengen we mensen met elkaar in contact.
Wo 06.11 19 uur
Culinair Cuisinema
![](/file/imagecache/SnJPRjYpcDjtyGc5JrYutJPlt8FEgNn9TSgZO7AuM3d/custom2/1d84b51b-b99b-40fb-beee-a36cbb3505c2/1599.jpg)
Foodpairing met bier!
Michael Van Slycken
Deze workshop neemt je mee op een smaakvolle reis, waarbij we de perfecte combinaties van heerlijk eten en verfijnd bier verkennen.
Di 19.11 19.30 uur
Culinair Eco
![](/file/imagecache/adB56c307sD4IvxXtEfcMrt7IZLwOZoo8aOucnNFXU3d/custom2/e0c53bd6-9312-4ff7-b8a6-da14d244e30a/1600.jpg)
Italiaans koken: Kerst en Nieuwjaarsmenu's
Nicola Priolo
Laat je inspireren door Nicola’s makkelijke maar overheerlijke gerechten voor Kerst en Nieuwjaar.
Ma 25.11 18.45 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/U2JcMN1qF9l9as5XGEndnLFgELyrhcMYUjQJ1YbuNE3d/custom2/6fd4c98e-a0eb-4020-a545-36b041db097f/1614.jpg)
Cuisinema kookworkshop: Iran
Vluchtelingenwerk Klein-Brabant
In zowat elke cultuur zijn ontmoeting en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via lekkere hapjes en goede cinema brengen we mensen met elkaar in contact.
Wo 27.11 19 uur
Culinair Cuisinema
![](/file/imagecache/FOxKRmK6YCGKemoDoVceT3kDvg342cwj0SWCwIvM3d/custom2/4537697e-329c-4f17-9787-7860b36b0e7f/1601.jpeg)
Banchan: Koreaanse plantaardige bijgerechtjes
Ae Jin Huys
Banchan zijn de typerende bijgerechten die in de de Koreaanse keuken bij elke maaltijd worden geserveerd.
Do 28.11 19 uur
Culinair De Koreaanse keuken
![](/file/imagecache/UIeMiBpNEMiU5fGvAaGkr9n6DjVxLvpLXK6VSrWoWSk3d/custom2/4b7b22c9-159a-446d-a525-c9c969996e80/1603.jpg?fx=1243&fy=2038)
Afternoon Tea
Renate Coen
Een namiddag met etiquette! Ontdek de historiek en de finesses van een typisch Engelse traditie. We maken finger sandwiches, scones en klassiek gebak en zetten er uiteraard een pot hete thee bij.
Za 30.11 14 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
![](/file/imagecache/0ZAt466S0UAXdJighEosIirobvHvTK4u6bHcAu7c3d/custom2/c0a1b4e6-ad78-4e7a-82ac-c6d4d7e328d1/1605.jpg?fx=357&fy=583)
Allo Kroket
Renate Coen
Steel op jouw volgend etentje de show met huisgemaakte kroketten.
Wo 04.12 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
![](/file/imagecache/ne0aI9P4BCbjiVC5MzUjHqrNpxX7TKCchmhzUY1nY3d/custom2/3cd63fc4-5a55-43a0-a339-68af8ba2508b/1607.jpg)
Italiaanse aperitiefhapjes
Nicola Priolo
Bruschetta, tapenades, mini-pizza’s, fruit- en groentehapjes en nog meer Italiaanse amuses komen aan bod.
Ma 16.12 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/LVgUCwefghNNP9AyYX3nL78yVfpiLwuUeap7WT4dU3d/custom2/539088ba-206f-488f-b838-06d66ffbd307/1608.jpg?fx=1486&fy=1410)
Eilandhoppen: Grieks, Creools, Hawaii
Renate Coen
We maken een droomreis langs de totaal verschillende, maar allemaal overheerlijke keukens van deze vakantiebestemmingen.
Wo 15.01 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen