77 resultaten gevonden.
![](/file/imagecache/aOoejLZAK2kjFtM2AJ1HTfjytxeMwmGUwtM8bHXADc3d/custom2/7d2af500-3d11-4c61-be49-9a24bbdffa42/1591.jpg?fx=1245&fy=660)
Plantaardige spreads & dips
Valérie Vermeiren
Van spreads, smeersels, broodbeleg, tapenades tot pesto: ontdek de eenvoud en veelzijdigheid van plantaardige spreads & dips.
Do 05.09 19.30 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken
![](/file/imagecache/3gI9JHv1DLk61THAXFiwOSnAl5NymfY3ZxhU4WMB3c3d/custom2/65eea1b3-fa05-4c0a-8086-c47ea1399c15/1589.jpg?fx=1149&fy=557)
Italiaans koken basis
Nicola Priolo
In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste Italiaanse recepten bereiden.
Ma 09.09 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/21BeKJKOzFgW1txMljwu2GizPf9p7be74xwsf5c3d/custom2/58a60d03-f4ce-40be-b6b3-663810cecf65/1590.jpg?fx=1142&fy=663)
Pasta pasta pasta
Nicola Priolo
In deze reeks leer je pasta bereiden in verschillende vormen, smaken en kleuren.
Ma 16.09 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/7m9pCiodpmkTnwcuZvj3UxK414rhzUf2J4rS3AD64Q3d/custom2/c2f4cd4b-8a87-4376-bb6e-82ab02cfe578/1632.jpg)
Leren werken met tablet of -smartphone - vervolg
CVO Antwerpen
Met je toestel kan je nog veel meer dan wat je leerde in de basiscursus. Gebruik hem als camera, gps, voor muziek en film… De mogelijkheden zijn eindeloos.
Di 17.09 09.15 uur
Digitaal
![](/file/imagecache/mLOaZNOMXNhH8HTEzUQCQHnGc9CtEnE52QAOnXPM3d/custom2/a1cea393-f62f-41a8-8707-623059e50384/1574.jpg?fx=274&fy=360)
Leren werken met een naaimachine
Agnes Somers
We leren (beter) werken met de naaimachine. We maken kleine werkstukjes en oefenen de basistechnieken in.
Wo 18.09 19.30 uur
Creatief
![](/file/imagecache/ltun6SYMdv8Lh9n9GvDj0D5jvQVklM1pnzt6GcwKrY3d/custom2/7eaa408d-71d5-4b2f-be26-2f604a5aec27/1633.jpg)
Maak je eigen ontwerp voor de lasercutter of Scan N cut
CVO Antwerpen
Met het gratis programma Inkscape maken we ontwerpen die geschikt zijn voor zowel de lasercutter als de ScanNCut.
Do 19.09 18.15 uur
DIY Digitaal
![](/file/imagecache/qLk3j8qrxtV0eKL1IUhBUhk1XbiTdcgwX6qq5kA3d/custom2/427331b3-31fc-4925-a781-a1ef4b457b93/1592.png?fx=443&fy=385)
Het jaar rond in de Franse bistro
Renate Coen
We verkennen Franse specialiteiten van elk seizoen: zo leer je in de winter je eigen bisque trekken of ga je in het voorjaar zelf mayonaise kloppen.
Do 19.09 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
![](/file/imagecache/L1L4tz5RzJH5IMuprnPujrFmxmLIx8Pg3PinAMw3d/custom2/6460bbc8-937a-42ef-a944-9eedd4dd4300/1636.jpg)
Ontdek de wereld van Artificiële Intelligentie
CVO Antwerpen
Ben je klaar om de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie te verkennen? We gaan samen op ontdekkingstocht naar de grenzeloze mogelijkheden van AI-tools.
Vr 20.09 09.15 uur
Digitaal
![](/file/imagecache/uRHQMdtWqIbEtSzWuuGRjnyd6ZDzWUpXcTYwUeDho3d/custom2/570d290d-1fe4-4dec-8ac5-75f2f1d8d640/1580.jpg?fx=850&fy=1160)
Fotografie: Cyanotypie
Stephanie Van Mol
Cyanotypie is een oude fotografische, analoge techniek, waarmee je een blauwe afdruk op papier verkrijgt: blauwdrukken dus.
Vr 20.09 09.30 uur
Creatief Fotografie
![](/file/imagecache/3EtxTdIcjm0Ytff86s9LYl0MF6Ean5xG2qINhVnTaM3d/custom2/35236b3e-1118-42cc-8e25-64edc37ad600/1651.jpg)
Talen
Spaans, Engels, Frans
In kleine groepen, op een praktische en niet-schoolse manier leer je de taal en de cultuur van het land in kwestie kennen.
vanMa 23.09 09 uur
Talen
![](/file/imagecache/f3O4CQWPk0mdyhNW1XSwwkUIiCWJNOQb6GTe3RIFxk3d/custom2/7e583201-4fb9-432e-a886-0d2f1f1aea61/1707.jpeg?fx=858&fy=659)
Levensreddend handelen bij baby's en kinderen
Delta Healthcare Consulting
Tijdens deze opleiding leer je juist reageren en reanimeren volgens de laatste ERC-richtlijnen, praktijkgericht met baby- en kinderreanimatiepoppen.
Wo 25.09 19 uur
Welzijn
![](/file/imagecache/39ClVY23N4BnP1BpIEpe1ml8IzgeeLFdZoOBIdjDsmE3d/custom2/9652deb1-8656-440b-9e91-84e6b3f4f683/1594.jpg?fx=1537&fy=1044)
En garde: bak en dessertworkshops
Renate Coen
Klassieke desserten uit Frankrijk, Italië en uit grootmoeders repertoire.
Do 26.09 19 uur
Culinair Culinaire wereldreis met Renate Coen
![](/file/imagecache/3LDxShFkotbmERouKq5Gmfq9iHjlRzonTVN418xgts3d/custom2/1fb375d6-bbdb-48b8-89b8-b7acea56b8f6/1660.jpg?fx=1951&fy=1673)
Natuurlijke ondersteuning in de winter
Tatiana Demesmaeker
Vanuit verschillende natuurlijke methodes zoals aromatherapie, voedingssuggesties, volkse kruidenwijsheid, bachremedies en grootmoeders wijze raad, pikken we gepaste tips en tricks om herfst- en winterkwaaltjes te voorkomen of helen.
Di 01.10 19 uur
Welzijn
![](/file/imagecache/dS2OYVQ9ygFghGspeFjRrJXaZdSuHIu5tMGmpwWbCgk3d/custom2/353c5186-788e-4f9b-ad91-10d39281e306/1656.jpg?fx=1303&fy=2165)
Met Ayurveda gezond en gelukkig de winter door
Simonne Willems
Een Ayurvedisch zelfzorgpakket om zowel fysiek als mentaal gezonder en succesvoller onderweg te zijn.
Di 01.10 19.30 uur
Culinair Welzijn
![](/file/imagecache/Gj7iL0pbZCVYo1qrmZQEa0W7GYclNfONJZeReOwxyw3d/custom2/4ca9c27f-65de-4b8a-89f7-04880eecd735/1602.jpg?fx=1373&fy=2224)
Cuisinema kookworkshop: Afghanistan
Vluchtelingenwerk Klein-Brabant
In zowat elke cultuur zijn ontmoeting en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Via lekkere hapjes en goede cinema brengen we mensen met elkaar in contact.
Wo 02.10 19 uur
Culinair Cuisinema
![](/file/imagecache/kGG0NafIglllil8RbCwSgYcdNVUb59q0HtPBNtgJDSM3d/custom2/8e7abe48-9a56-46a4-aaf6-4c473be0c52f/1647.jpg?fx=909&fy=614)
Bridge: (ont)spannend voor jong en ouder - reeks 1
Francois Casteels
In deze eerste reeks leer je met de kaarten spelen “als een bridger”. In reeks 2 die na Nieuwjaar start, leer je een eenvoudig biedsysteem: hoe kom je met je partner/maat tot het beste contract.
Ma 07.10 19.30 uur
Spel
![](/file/imagecache/WL133clIDkzjAE6Otke9sKHWvjAf52kphS5Z3U8RBs3d/custom2/25fd714d-6c25-4a96-b4f4-3608b1ef3cce/1577.jpg?fx=134&fy=112)
Kijkwijzer: Filmverhalen onder het mes
Gerrit Vosters
Met behulp van heel wat fragmenten uit meer dan 125 jaar filmgeschiedenis nemen we in deze cursus onze beeldverhalen stevig onder de loep.
Do 10.10 19 uur
Creatief
![](/file/imagecache/Z2Dkr0157x45ezWyvjsIGFQy8N8HDnzudx2su4LdBc3d/custom2/50c4ca24-c17f-47bb-a390-3bbd32e1f306/1598.jpg?fx=2648&fy=3707)
De wereld op je bord
Valérie Vermeiren
Dankzij nieuwe kooktechnieken en vegan recepten met seizoensgroenten en -fruit, volle granen en plantaardige eiwitbronnen tover je lekkere, duurzame en eerlijke gerechten op tafel.
Za 12.10 10 uur
Culinair Eco De plantaardige keuken
![](/file/imagecache/s6QioDNZ2yIwQwXgWZGLXw0G1WMtv3c9U7ohelm5oJM3d/custom2/a20f575c-5a4c-4746-9c99-423707658326/1595.jpg?fx=1149&fy=564)
Italiaanse Streetfood
Nicola Priolo
Lekkere gerechtjes op een stokje, in een puntzak of uit het vuistje. Snel klaar en boordevol smaak.
Ma 14.10 19 uur
Culinair De Italiaanse keuken
![](/file/imagecache/BKOCxlZANgBDvABz05aiBkus5uPoRCkRYrSApVt1tBM3d/custom2/59e2a535-371b-4f80-b75b-72cfa0881511/1642.jpg)
Ecologische Poetsproducten
Karlijn Mondelaers
Met een paar natuurlijke grondstoffen en essentiële oliën kan je alles maken wat je nodig hebt voor een écht schoon huis.
Di 15.10 19 uur
Eco