Plantaardige spreads & dips

Plantaardige spreads & dips Valérie Vermeiren

Van spreads, smeersels, broodbeleg, tapenades tot pesto: ontdek de eenvoud en veelzijdigheid van plantaardige spreads & dips.
Je leert eindeloos variëren met ingrediënten en technieken om in een handomdraai een creatieve dip te bereiden.

We bekijken de verschillende mogelijkheden en toepassingen om daarna zelf aan de slag te gaan. We koken erop los: van pesto, tapenade, vegan paté tot een gezond zoet broodbeleg. We sluiten af met een gezellige proeverij.

Je gaat naar huis met een hoop inspiratie, fijne ontmoetingen en heel wat receptjes. Na de workshop kan je beginnen te experimenteren met de aangeleerde basisprincipes om je eigen creaties te brouwen.

Donderdag 05.09 | 19.30 tot 22 uur
Maximum 15 deelnemers
Meebrengen : snijmes, snijplank, keukenhanddoek, keukenschort

Naar top