Italiaans koken basis

Italiaans koken basis Nicola Priolo

Tegenwoordig vinden we in de rekken van onze supermarkten veel Italiaanse producten en ingrediënten: van de bekende pasta tot de zuiderse groenten, maar ook de ‘salumi’ en de Italiaanse kazen. En we mogen zeker de mogelijkheden niet vergeten die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers.

In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje.

Opgelet: in deze cursus komen we maandelijks samen tussen september en februari!

6 maandagen | 19 tot 21.15 uur
09.09, 07.10, 04.11, 09.12, 13.01, 03.02
Maximum 12 deelnemers
Breng mee: keukenmes, keukenhanddoek, bewaardoos en heel veel geduld 

Naar top